Enter the content which will be displayed in sticky bar
Tel: +382 68 429 251

200 godina KUPEK-a

200 godina KUPEK-a

200 godina KUPEK-a

Datum24.03.2018.

Vrijeme početka17:00

Vrijeme završetka00:00

MjestoLe Studio

LokacijaPoenkareova 26, 11000 Belgrade, Serbia

Došao je i taj dan da smo dogurali do brojke 200. Punih 200…Dobro, možda koji KUPEK više ili manje, jer dobro je poznato da smo se odavno izgubili u prebrojavanju, ako smo ikad i imali kontrolu nad brojkama, ali to ne menja stvar da smo u ovih sedam i po godina postojanja KUPEK-a došli, eto, do otprilike 200-og izdanja. Ovoga puta pripremamo vam posebno izdanje Kulturno um(j)etničkog programa edukativnog karaktera. Posebno po mnogo čemu. 

Prvo, imaćete prilike da uživate u koncertima nekoliko naših bliskih prijatelja, u razgovorima, u očijukanju, u crtanjima, ali pre svega, u druženju.
Zvanični deo programa počinjemo već oko 17 h. Ispred Le Studija nalaziće se naš pokretni studio, odnosno Umetnobil kog će oslikavati naš gost i prijatelj Vanja Vikalo. U samom Le Studiju NoMara Marinkovic će vam sitoštampati majice KUPEK logom, ili nekim već drugim koji sami izaberete. Potrebno je samo da donesete neku majicu svetliju od crne boje i izlazite sa poklonom sa ove proslave. Ukoliko se ne snađete za majicu potrudićemo se da nabavimo pokoju samo za vas, ali ona će vas koštati onoliko koliko je koštala i nas. A ako baš insistirate moći ćete kupiti i neki od njenih radova. 

I sad najslađe…
Od 17 h u Le Studiju počinju i koncertne aktivnosti. 

Krenućemo sa devojčicama koje su pohađale Rok kamp za devojčice, nastavljamo sa Ah Ahilej, produžujemo koncertne aktivnosti sa Kralj Čačka a završavamo sa najbučnijim bendom Nežni Dalibor.

Iako se to kosi sa KUPEK politikom, ali prinuđeni smo ovoga puta da naplatimo i simboličnu ulaznicu od 200 dinara kako bi barem donekle isplatili izvođače. Ukoliko vam je to, međutim, prevelik izdatak svakako ćete moći ući ali rakija je rezervisana samo za one sa VIP tretmanom, odnosno plaćenim ulaznicama :)
Ukoliko smatrate da sve ovo vredi i više, sledjuje vam dupla loza. 

Pauze između nastupa iskoristićemo za razgovore u našem studiju (Umetnobil-u) i to sa izvođačima, gostima, a KUPEK #200 posvećujemo borbi za javni prostor te će glavni razgovor i biti na tu temu uz brojne goste o kojima ćemo vas dodatno obavestiti. Svi razgovori će se uživo prenositi u samom Le Studiju tako da, ako vas već budu zanimali, moći ćete u njima i uživati. U suprotnom, šank je vaš.
Daklem, vidimo se u subotu, 24. marta. Živ je KUPEK, umro nije.